O NAMA

cornelly, Personalizirani pokloni za sve prigode

Cornelly- Obrt za kreativne usluge

Personalizirani pokloni za sve prigode: rođenje, babinje, krštenje, pričest, krizmu, rođendan, obljetnicu. Ako tražite poseban i personaliziran poklon za svoje najdraže javite nam se s povjerenjem jer zajedno kreiramo poklon do zadnjeg detalja. Personalizirani pokloni za sve prigode. Kompletna oprema za krštenje vaših mališana. Personalizirani pokloni za bebe, ideje za poklon. Izrađujemo poklon setove za krštenja, krizme ili prve pričesti. Krunica s imenom krizmanika ili prvopričesnika. Silikonske vezice za dude, vezice sa imenom, krsne košuljice, sve za krštenje. Personalizirane zahvalnice za Vaše goste.  Našu ponudu ćemo naravno nadopunjavati prema Vašim potrebama, što znači da ćemo se potruditi ispuniti svaku Vašu želju. Većinu proizvoda radimo po narudžbi. Sva pitanja, prijedloge i želje budite slobodni pisati u inbox ili na mail.

CORNELLY OBRT ZA KREATIVNE USLUGE

KRIŽEVČEC 27, 10382 Donja Zelina, Croatia, 

Mobitel :   091 304 9841
Adresa e- mail : korkomes@gmail.com
 
time

Koji je rok izrade i isporuke?

U pravilu je rok isporuke 7 dana. Međutim, u razdoblju prije blagdana taj rok može biti i dulji pa na vrijeme naručite željeni poklon.

shopping-cart

Koji su načini plaćanja?

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

E-bankingom

Općom uplatnicom

Plaćanja pouzećem nemamo kao opciju.

Ako je uplata uredno izvršena i vidljiva na računu Prodavatelja, Prodavatelj će pristupiti isporuci naručenih proizvoda.

 

isporuka

Koji su načini dostave?

Dostavu vršimo HP-Hrvatskom poštom i GLS-om. Za dostave izvan Hrvatske molimo kontaktirajte nas, da pronađemo najpovoljnije rješenje.