KRŠTENJE, SV. PRIČEST, KRIZMA

Personalizirani pokloni za sve prigode

Krštenje je radostan dan za slavlje. Za ovu nezaboravnu priliku uobičajeno je ponuditi dar djetetu ili čak roditeljima. Zato ne tražite dalje! Kako bi njihov prvi vjerski obred bio posebna prigoda, odabrali smo darove za krštenje za djevojčice i dječake koji su nezaboravni i jedinstveni.

KRSNE KOŠULJICE I MARAMICE

Kompletna oprema za krštenje vaših mališana(svijeće, košuljice s maramom, personalizirane posvete u okviru itd.). Svaka naša haljina za krštenje izrađena je ručno.

KRSNI SETOVI

Krsne košuljice i maramice, Krsni poklon, unikatni krsni set, krunice s imenom, personalizirani okvir s tekstom i posvetom po Vašoj želji.

KRUNICE S IMENOM

Personalizirani i unikatni pokloni. Krunice s imenom za krštenje, za prvu pričest i krizmu

POKLONI ZA KRŠTENJE

Poklon pakiranje koje će ostati kao uspomena na poseban dan primanja prvog sakramenta. Poklon paket može  sadržati: ukrasnu kutiju ukrašenu s printom, krsni okvir, čestitku i predivnu široku svijeću, okvir uspomena na krštenjem, zahvale kumovima, personalizirane krunice, personalizirane magnete, personalizirane šalice i čokoladice. 

PRVA SV. PRIČEST I SV. POTVRDA

Sakramenti prve pričesti i krizme su uistinu posebni događaji u nečijem životu. Ako ste kum, član obitelji ili prijatelj, naši personalizirani okviri i posebno dizajnirane ilustracije za sakramente prve pričesti i krizme su upravo to.